• Egyéb kategória

Tökéletes felkészülés?

A magyar klubcsapatok számára a szezon kezdetét jelentő sípszó ezúttal is a tavalyi évben életre hívott Szuper Kupa mérkőzésén hangzott el. A felkészülést lezáró tornán a bajnoki címvédő, kupagyőztes, SEHA győztes, Bajnokok Ligája ezüst érmes Veszprém könnyedén verte az örök riválisát. A mérkőzés elején ugyan – egy sárga lapot követő két perces büntetés miatt – két gólos előnyre tett szert a tisza parti csapat, de Nagy László majd Renato Sulic találata után egalizálódott eredményt követően Momir Ilic góljával véglegesen átvette a vezetést a Veszprém. Csapatunk keményebb ellenfelekkel végezte a felkészülést és ennek is köszönhetően hamar ellépett a Szegedtől.

A 18. percben a rutinosabb első sort lecserélte Carlos Ortega az új igazolásokkal frissített második sorra. Ennek köszönhetően az addig kiharcolt négy gólos előny a félidő végére már hét gólosra duzzadt, de két gyors kiállításnak köszönhetően “csak” öt gólos előnnyel mehetett pihenni a Veszprém a félidőben.

A második játékrészben sikerült ismét felduzzasztani a különbséget a csapatok között és ennek köszönhetően az utolsó 10 percre teljesen kiengedhetett a Veszprém így is maradt elég előnye a győzelem megszerzésére.

You may also like...