• Egyéb kategória

Kedves Szurkolók, Alapító Tagok!

cimer-latin-evszamMint arról már korábban beszámoltunk, december 11.-ével bejegyezték az ÉpítőBrigád Kézilabda Szurkolók Egyesületét, rövidített nevén az ÉpítőBrigád KFC-t! Külön szeretném megköszönni annak a 14 embernek a munkáját, akik a két Alakuló Közgyűlésen jelenlétükkel, javaslataikkal és az Egyesületben különböző pozíciók elvállalásával segítették mindazt, hogy közel egy éves előkészület után a fent említett napon ilyen sikert érhettünk el. A jogerőre emelkedést tartalmazó végzés után lett igazán sok munkánk. Bejelentkezés az NAV-nál, statisztikai számjel megszerzése, közjegyző által hitelesített aláírási címpéldányokat kellett készítenünk és bankszámlát kellett nyitnunk. 2013-ban ebből a négyből hármat meg tudtunk csinálni, a bankszámla megnyitása maradt az utolsó feladat, amit a mai nappal a Titkárral közösen letudtunk. Ennek értelmében a mai naptól készen áll az Egyesület az érdeklődő tagok kérdéseire válaszolni, a tagság toborzására és az Alapszabályban rögzített célok megvalósítására, a célok megvalósításának érdekében a támogatók keresésére.

Ezúton is szeretném felhívni a figyelmet az Alapító Tagok számára, hogy az Alapszabályban rögzített tagdíjat fizessék be az Egyesület bankszámlájára vagy személyesen adják oda a Titkárnak vagy az Elnöknek. A tagdíj mértékét a közgyűlés állapította meg, mely alakuláskor 12000 Ft/fő/év (1000 Ft/fő/hó). A tagdíjat két egyenlő részletben lehet megfizetni. Az első részlet fizetési határideje minden naptári év január 15. napja, a második részlet fizetési határideje ugyanazon év július 15. napja. Az a tag, aki egy összegben, január 15-ig teljesíti tagdíj fizetési kötelezettségét 2000 Ft kedvezményben részesül és csak 10000 Ft-ot kell utalni, átadnia. Utalás esetén a könnyebb azonosítás érdekében a Közlemény rovatban mindenképp tüntessétek fel a neveteket és a lakcímeteket is!

Az ÉpítőBrigád Kézilabda Szurkolók Egyesületének fontosabb adatai (további információkat az Egyesületről -> Kapcsolat menüpont alatt találhattok):

Székhely: 8200 Veszprém, Jutasi út 59/7

Adószám: 18516919-1-19

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10609339-49020019

Szabó Zsolt Béla s.k.
Elnök

You may also like...