• Egyéb kategória

Erősítés a riválisunknál

pick-logoA kézilabda Európa-bajnokság után két olyan hír látott napvilágot a legfőbb riválisunk portájáról, amire bizony minden szurkoló felkapta a fejét. Az egyik, hivatalosan is bejelentett hír, hogy a nyáron távozó Jonas Erik Larholm helyére Jonas Källmant igazolták le három és fél évre. Nagy fogás ez a svéd játékos, Spanyolországban a Ciudad Real, majd megszűnése/átköltözése után az Atlético Madridban játszott és háromszor is felérhetett csapatával a Bajnokok Ligája csúcsára.

A másik, még hivatalosan be nem jelentett hír előrevetíti azt, amiről már tavaly sokan beszélgetett egymás között. Kapus poszton is erősít is a Szeged, ugyanis a Nemzeti Sport értesülései szerint leigazolták az Európa-bajnokságon a nyolc meccsen 32%-al védő (198/64) José Manuel Sierrát, így három kapus osztozik ezen a poszton. A tavalyi szóbeszéd közöttünk az volt, hogy Mikler Roland mikor fog Veszprémbe érkezni. Ezzel az értesüléssel előrevetítődik az, hogy a nyáron DJ Mikler is csapatot vált…

Ez két nagy hír, úgy tűnik Csányi bácsi belenyúlt a pénztárcájába. De ettől függetlenül maradtak lyukas posztok a legnagyobb hazai riválisunk kispadján, de az tény, hogy az elmúlt évek tendenciája folytatódni fog és nem könnyed győzelmekért fogunk szalámiföldre utazni.

You may also like...