Csatlakozási információk

Az Egyesület nyílt, tagja lehet minden olyan természetes személy és jogi személy, aki az Alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek elfogadja, nincs a közügyektől eltiltva, kötelezettséget vállal az Egyesületi célok megvalósítása érdekében történő közreműködésre és a tagdíj megfizetésére. Az egyesületi tagságról az Alapszabály III. pontja rendelkezik.

Megkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy először olvassa el az Egyesület Alapszabályát és csak utána töltse ki és küldje el a Belépési nyilatkozatot! A Belépési nyilatkozat csak aláírva érvényes!

Rendes tagok esetén:

Az Egyesületbe való belépési szándékról írásos Belépési nyilatkozatot kell tenni, ami a Dokumentumok menüpontból tölthető le. A kitöltött és aláírt Belépési nyilatkozatot a következő elérhetőségek valamelyikére kérjük eljuttatni:

Figyelem! 18 éven aluliaktól szülői ellenjegyzést is kérünk!

Pártoló tagok esetén:

Az Egyesületbe való belépési szándékról a Pártoló tagoknak is Belépési nyilatkozatot kell tenniük, ami a Dokumentumok menüpontból tölthető le. A kitöltött és aláírt Belépési nyilatkozatot a következő elérhetőségek valamelyikére kérjük eljuttatni: