Magyar Bajnokság

Mivel az MKB-MVM Veszprém KC ebben a szezonban a SEHA Ligában vitézkedik, ezért a Kézilabda Szövetség változtatott a Magyar Bajnokság versenykiírásán. Ennek értelmében a Csapatunk kihagyja a bajnokság alapszakaszát és csak a felsőházi rájátszásban csatlakozik az alapszakasz öt legjobb csapatához. A hat csapat körmérkőzést vív egymással, majd ezek után a legjobb két csapat küzdhet meg a magyar bajnoki címért.

Ezen az oldalon a Magyar Bajnokság mérkőzéseiről és a Csapatunk teljesítményéről tájékozódhat. A statisztikákban külön kezeljük a hazai mérkőzéseket és az idegenben megvívottakat.

Utoljára frissítve: 2015. május 19. – A bajnokság befejeződött!

Döntő

[match id=279]

A mérkőzést összefoglaló statisztikáért, elemzésért kattints ide!


[match id=280]

A mérkőzést összefoglaló statisztikáért, elemzésért kattints ide!

A két nyertes mérkőzésig tartó bajnoki döntőben a Veszprém 2:0-ra diadalmaskodott a Szeged felett, ezzel megszerezve a története 23., sorozatban pedig a nyolcadik bajnoki címét. A Szeged után a harmadik helyen a Tatabánya csapata végzet. A további sorrend a következő lett: 4. Csurgó, az 5. Balatonfüred, 6. Orosháza, 7. Gyöngyös, 8. Mezőkövesd, 9. Cegléd, 10. PLER, 11. Balmazújváros, 12. Komló.

A felsőházi rájátszás

[standings league_id=4 template=last5 logo=true]

A felsőházi rájátszás kereszttabellája
[crosstable league_id=4 mode=embed]


Statisztikák a hazai mérkőzésekről

 

 

 

 


Statisztikák az idegenbeli mérkőzésekről

 

 

 

 


Összesített stisztikák

 

 

 

 


Érdekességek

 

 

 

 


A weboldalon használt grafikonok, statisztikák más weboldalba illesztése tilos! Az itt közölt adatok újrafelhasználása esetén hivatkozni kell az ÉpítőBrigád Kézilabda Szurkolók Egyesületére és a www.epitobrigadkfc.hu weboldalra is és minden esetben a Szerkesztőség írásos engedélyére van szükség!