Galéria

A Final4 élmények @2014

2014. május 30. – június 01. – A Final4 élmények
Csapatunk, az MKB-MVM Veszprém KC az egész éves kemény munkájának köszönhetően bejutott a Bajnokok Ligája Final4-ba. A négyesdöntőt a szokásoknak megfelelően Kölnben, a Lanxess Arénában rendezték meg.
Az utazásról készült videót ide kattintva nézheted meg.

Az utazás Szegedre @2013

2013. október 26. – Az utazás Szegedre
Zágráb után hat nappal ismét buszra szállt a társaság, hogy kedvenceit Szegeden is buzdíthassa. Az utazás hangulata kiváló volt – hiába a vereség -, és visszafele nem várt meglepetés is ért minket Veszprém határában.

Az utazás Zágrábba @2013

2013. október 20. – Az utazás Zágrábba
1200 szurkoló kísérte el kedvenc Csapatát Zágrábba. Hihetetlen utazáson és egy kiváló mérkőzésen vagyunk túl, soha sem felejtjük el azt a napot…

Alakuló Közgyűlés

2013. augusztus 3. – Alakuló Közgyűlés és szezonkezdő bográcsozás
Egy nagyon jó hangulatú bográcsozáson, de legfőképp egy nagyon jó hangulatú és tartalmas Egyesület alapításon vagyunk túl…

Magyar Kupa döntő @2013

2013. április 14. – Az utazás Pécsre, a Magyar Kupa döntőjére
Egy évvel ezelőtt a budapesti SportMax 2 csarnok adott otthont a Magyar Kupa négyes döntőjének, most viszont Pécs városa felé vették a szurkolók az irányt, ugyanis a Lauber Dezső Sportcsarnokban került megrendezésre ez az esemény. A helyszín nem ugyanaz volt, de a döntő két csapat viszont igen. Ezért hát a Bajnóczi Touristtal mi magunk is nekiindultunk…

Az utazás Tatabányára @2013

2013. március 2. – Az utazás Tatabányára
Az első tavaszi hétvégén útnak indultak a Veszprém szurkolók, hogy több, mint három hónap után ismét idegenben szurkolhassanak kedvenceiknek. A Bajnóczi Utazási Iroda ezúttal is segítségünkre sietett és egy rendkívül jó hangulatú kisbuszt szervezett meg nekünk. Köszönjük!

Az utazás Celjébe @2012

2012. december 1. – Az utazás Celjébe
Két busszal utaztunk el Celjébe megnézni csapatunk idei utolsó Bajnokok Ligája mérkőzést. Az út örökké emlékezetes marad mindenki számára, még akkor is, ha nem emlékszik pontosan az elfogyasztott alkohol mennyiség miatt. Az eddig legjobb túrán vagyunk túl, ezt ki merem jelenteni!

Bajnoki Döntő 2. mérkőzés @2012

2012. május 13. Szeged-Veszprém – Bajnoki Döntő 2. mérkőzés
Ismét tiszteletünket tettük Szegeden, ezúttal a bajnoki döntő második mérkőzésére utaztunk fel. Emlékezetes túra marad ez a koccanásról, az egy gólos vereségről és a visszaúton tapasztalt jókedvről.

Szeged-Veszprém Magyar Kupa döntő @2012

2012. április 15. – Szeged-Veszprém Magyar Kupa döntő – Budapest SportMax2
Jó hanghulatú út és egy kiélezett, izgalmas mérkőzést követően elmondhatjuk: 21-szeres kupagyőztes a Veszprém!

EB 2012 Srbija

EB 2012 Srbija – Szurkoltunk: Magyarország – Izland 2012. január 22.
A vereség ellenére nagyon jó hangulatban telt a túra Újvidékre az Európa Bajnokság középdöntőjének első mérkőzésére.