Bajnokok Ligája

Csapatunk három egymást követő évben jutott be a Bajnokok Ligája kölni négyesdöntőjébe. A 13/14-es szezonban a negyeddöntőben a THW Kiel, a harmadik helyért vívott csatában pedig az FC Barcelona “bizonyult erősebbnek”. A 14/15-ös kiírásban a sors úgy hozta, hogy ismét ezzel a két csapattal kellett megvívnunk a végső győzelemért. Ezúttal a német csapat nem tudott fölénk kerekedni, viszont a döntőben a spanyol alakulat több poszton is jobban teljesített nálunk és ezzel elhódították előlünk az annyira áhított kupát, míg a tavalyi szezonban…. …emlékezni is rossz rá.

Az előző szezontól kezdődően nagyban változott a Bajnokok Ligája lebonyolítási rendszere és ezzel már a csoportkör során sem elhanyagolható az, hogy a Csapatunk hányadik helyen végez, felértékelődött az első hely szerepe. Készítettünk egy grafikát az új lebonyolítási rendszerről, ami nem csak abban segít, hogy könnyebben megértsétek azt, hanem a tabellákban használt kiemelő színek értelmezésében is segítségetekre lesz.

Ezen az oldalon a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseiről tájékozódhat. Amennyiben a Telekom Veszprém teljesítményére kíváncsi, a lenti listából kattintson a “Csapat statisztikák” linkre.

Utoljára frissítve: 2017. január 09.

Segítség a tabellákban található színkódok értelmezéséhez

Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a Mini elődöntőkhöz