Bajnokok Ligája

Csapatunk négy egymást követő évben jutott be a Bajnokok Ligája kölni négyesdöntőjébe. A 13/14-es szezonban a negyeddöntőben a THW Kiel, a harmadik helyért vívott csatában pedig az FC Barcelona “bizonyult erősebbnek”. A 14/15-ös kiírásban a sors úgy hozta, hogy ismét ezzel a két csapattal kellett megvívnunk a végső győzelemért. Ezúttal a német csapat nem tudott fölénk kerekedni, viszont a döntőben a spanyol alakulat több poszton is jobban teljesített nálunk és ezzel elhódították előlünk az annyira áhított kupát, míg az azt követő szezonban…. …emlékezni is rossz rá. Az előző kiírásban a döntőért vívott harcban a PSG bizonyult egy góllal erősebbnek, de másnap, első alkalommal sikerült a vasárnapi játéknapon győznünk, így ez az “átok” is megtört és a harmadik helyet szereztük meg.

Ezen az oldalon a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseiről tájékozódhat. Amennyiben a Telekom Veszprém teljesítményére kíváncsi, a lenti listából kattintson a “Csapat statisztikák” linkre.

Utoljára frissítve: 2018. március 17.

Segítség a tabellákban található színkódok értelmezéséhez

Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a csoportmérkőzésekhez Ugrás a Mini elődöntőkhöz
A weboldalon használt grafikonok, statisztikák más weboldalba illesztése tilos! Az itt közölt adatok újrafelhasználása esetén hivatkozni kell az ÉpítőBrigád Kézilabda Szurkolók Egyesületére és a www.epitobrigadkfc.hu weboldalra is és minden esetben a Szerkesztőség írásos engedélyére van szükség!