Weboldalról

Bemutatkozás

Az epitobrigadkfc.hu 2012. február 1-jén vált elérhetővé az olvasók előtt. A kezdeti célunk nem más volt, mint az MKB-MVM Veszprém KC szurkolóinak szurkolói szemmel történő informálása a mérkőzésekről és a háttérben történő eseményekről. Kiemelt szerepet kapott már akkor is, hogy az idegenbe történő utazások során megélt élményekről részletes élménybeszámolót készítsünk rengeteg képpel, ezzel is bepillantást nyújtsunk a szurkolói életbe és hangulatba.

2013. decemberében megalakult az ÉpítőBrigád Kézilabda Szurkolók Egyesülete 15 alapító taggal. Nem kellett sokat várni arra, hogy ez kihatással legyen az oldal életére is. 2014 januárjában a weboldalt kiszolgáló motor és a hozzá tartozó design is a legújabbra lett frissítve. Ez volt az alapfeltétele annak, hogy platform független, számítógépen, tableten és mobiltelefonon is könnyen kezelhető és áttekinthető weboldalon tudjuk fogadni az olvasókat és haladjunk a kor igényeivel.

2014. júniusában az ÉpítőBrigád Kézilabda Szurkolók Egyesülete tulajdonába került át az epitobrigadkfc.hu weboldal.

Technikai információk

A weboldal az egyre jobban elterjedő nagy felbontású kijelzők miatt 1920x1080px felbontásra lett optimalizálva.

A design főbb tulajdonságai:

  • reagáló (responsive);
  • két sávos kinézet;
  • tartalom (content) sáv 710px széles;
  • oldalsáv (sidebar) 340px széles;
  • weboldal (container) teljes szélessége 1050px;
  • két oldalt egy-egy 435px széles mező (background) a háttérkép számára, ami minden oldalbetöltés alkalmával változik;
  • fejléc (header) mező 278px magas, szélessége 1050px.

A mobil eszközökön történő internetezés elterjedésének köszönhetően döntöttünk úgy, hogy átalakítjuk weboldalunk designát 2014 februárjában. Weboldalunk a legújabb webes technológiák alkalmazásával készült, amely alkalmazkodik az Ön kijelzőjének felbontásához. Így akár nagyméretű és nagy felbontású monitoron, kisméretű netbook-on, ultrabook-on, vagy akár tableten, illetve mobiltelefonon is akadálymentesen olvashatja tartalmainkat. Sőt, még arra is reagál, hogy a kezében állítva vagy fektetve tartja a mobil készülékét.

Weboldalunk egy teljesen új fejlesztés és a legújabb technológiákat alkalmazza. Emiatt előfordulhat, hogy a régebbi, technológiailag elavult böngészőkben (pl. Internet Explorer 6) az oldal esetleg nem jelenik meg megfelelően, vagy egyes funkciók nem vagy nem a kívánt módon működnek.

Weboldalunkat a következőkben javasolt web böngészőkben teszteltük:

Flash player

Oldalainkon előfordulhatnak olyan tartalmak, melyekhez szükség van Adobe Flash lejátszóra. Amennyiben az Ön böngészőjéhez még nincs telepítve Flash lejátszó, az alábbi linkről letöltheti azt.

Flash player letöltése: http://get2.adobe.com/flashplayer/

Kapcsolódó dokumentumok letöltése és megtekintése

Az oldalakon elérhető és letölthető PDF dokumentumok megtekintéséhez az Adobe Reader ingyenes segédprogram használható: http://get.adobe.com/reader/otherversions/